Notícies

Secció destinada a les notícies de la nostra Societat i Escola. Próximes activitats i concerts.

IMG_4155.JPEG

Trobada de cors

Dissabte 29 de maig

Després de tant de temps sense poder orgnitzar una trobada, un concert o una activitat coral, ha arribat el moment de poder fer-ho. El pròxim dissabte 29 de maig, al CEIP Vallivana de Picassent, tindrà lloc la segona trobada de cors infantils que organitza l'Escola de Música l'Om. Al llarg del matí es faran activitats corals finalitzant amb un concerto obert al públic amb totes les mesures de seguretat. 
Els cors participants seràn: El cor infantil de l'Escola Coral de Xàtiva, el Cor infantil del Col·legi Ntra. Señora del Pilar de València i el cor Elemental l'Om, de l'Escola de Música l'Om de Picassent.

Captura de pantalla 2021-05-11 a las 18.

Concert del professorat de l'Escola

"Música a través de la pantalla 2.0"

El próxim dissabte 15 de maig part del nostre professorat de l'Escola de Música oferirá un concert en streaming per atot el públic que vullga assistir. Serà la segona edició que es fa d'aquest concert, ja que, durant el confinament del 2020 ja oferiren aquest tipus de concert i fou un èxit. Aquesta vetlada és desenvolupará mitjançant la plataforma Zoom.

¡Vos esperem!

IMG_1161.HEIC

Concert coral

Divendres 28 de maig de 2021

El passat divendres 28 de maig el nostre Cor va oferir un concert a l'Ermita Mare de Dèu de Vallivana.

En ell van cantar obres de Jenkins, Gounod, Rheinberger i Rutter. 

Dirigits per Rafa Cifre

5_edited.jpg

Audicions de fi de curs

Del 9 al 18 de juny

Aquest tercer trimestre s'han pogut realitzar les audicions de fi de curs amb públic. Feia molt de temps que no havíem pogut tocar davant les famílies i aquestos dies ha sigut molt emocionant per als i les alumnes i les famílies.

99f9a6df-adcd-4606-b54c-a1da2a7cca29 2.J

Concert Fi de Curs

25 de juny de 2021

El divendres 25 de juny va tindre lloc al CEIP Vallivana el concert de fi de curs de les agrupacions infantils de l'Escola de Música l'Om. El cor infantil, elemental i l'orquestra infantil van oferir un concert molt bonic amb música de pel·lícules, amb temàtica animal i obres a 2 i 3 veus.