IMG_3817.JPEG

L'Escola de Música

L’Escola de Música l’Om de Picassent, és una escola de música reconeguda per la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana (Codi 46030400), que a més compta amb el suport de l’Ajuntament de Picassent i la Diputació de València.

És una ESCOLA OBERTA i PARTICIPATIVA, una escola de música del segle XXI, oberta perquè estudiar música no siga sols per als que vulguen ser músics professionals, sinó també per als que vulguen gaudir de la música com a aficionats i, participativa perquè tota la comunitat educativa des dels 3 anys fins a adults poden col·laborar en aquest projecte i a uns preus molt assequibles. Una escola basada en la qualitat de l’ensenyament, l’aprenentatge per experiència i amb un professorat en formació contínua.

 

Els nostres serveis

Presentem un programa adequat a una escola de música del segle XXI, moderna, oberta, participativa i innovadora:

a) Oferim a totes aquelles persones interessades i sense límit d’edat una oferta educativa musical àmplia i diversificada. Oferim una educació musical a partir dels 3 anys basada en l’aplicació d’una pedagogia especialitzada.

b) Posem a l’abast de tota la població una educació instrumental orientada a la pràctica individual i col·lectiva de la música.

IMG_2368_edited.jpg

c) Participem en els projectes d’innovació que convoca la Conselleria d’Educació, sent un dels 46 centres seleccionats per a realitzar aquest projectes dins de l’escola de música.


d) Proporcionem, com a elements expressius, una formació bàsica vocal i instrumental.

e) Facilitem la participació en activitats col·lectives vocals i instrumentals, creant una sèrie d’agrupacions de conjunt, tant corals i instrumentals com d’estil clàssic, tradicional o modern.

IMG_2364.HEIC

f) Orientem les persones d’especial talent i vocació cap als ensenyaments en conservatoris professionals i a més garantim una educació musical bàsica per a aquells que només volen dedicar-se a la música com a aficionats.

g) Enriquim l’oferta cultural de la població a través de diverses i nombroses activitats musicals a càrrec dels alumnes de l’Escola (trobades, intercanvis, audicions, etc.).

mcamposfoto_trobadacoralsOm_20210529_072.jpg
 
a779b1d2-608e-4621-a343-258a3bbec2fc.JPG

Etapes

Tot allò que necessites saber per poder apuntar-te

 

Claustre

IMG_6065.HEIC

Carmen Sanchis

Administració

IMG_6027.HEIC

Pepita Maravella

Direcció de l'Escola, violoncel, llenguatge musical

Rafa Cifre

Equip directiu, cor, cant, cor adults

IMG_6252.HEIC

Irene López

Equip directiu, violí, cor, sensibilització musical, llenguatge musical

IMG_5619_edited_edited.png
IMG_6152.HEIC

Noelia Llopis

Percussió​

IMG_6020.HEIC

Marina Zhidkova

Piano

Alícia Sanchis

Violí, sensibilització musical, formació musical bàsica

IMG_6137.HEIC

Fernando Sampedro

Guitarra, rondalla

IMG_6036.HEIC
IMG_5687.HEIC

Mario Torres

Llenguatge musical i harmonia Professional