top of page
62645b4a-fdae-46e8-942c-90ebd618f396.JPE

L'orquestra infantil

L’Orquestra Infantil de la Societat Musical l’Om va iniciar les seues activitats l’any 2007 com a resposta a la necessitat que l’Escola de Música l’Om tinguera una agrupació de caràcter col·lectiu on l’alumnat poguera començar a tocar en grup, com a pas previ a l’ingrés en les agrupacions de la Societat (Banda i Orquestra Simfònica).


Sota la direcció del nostre director titular Juan José Aguado Baena va començar a formar-se una agrupació de conjunt instrumental simfònic de corda i vent amb els més xicotets de l’escola de música que més tard rebria el nom d’Orquestra Infantil. 

En l'actualitat l'agrupació està dirigida per Alícia Sanchis Pradas, professora de violí de la nostra escola de música.

Orquestra infantil: Acerca de
IMG_2267_edited.jpg

Objectiu

L’objectiu d’aquesta agrupació és la formació dels xiquets i xiquetes de corda i vent en els seus primers passos al món d’una agrupació simfònica i com a resposta, la seua programació resulta d’un repertori d’obres que resulten pedagògicament interessants per a l’alumnat.
L’Orquestra Infantil, durant la seua existència, ha interpretat obres de Sheila Nelson, Offenbach i altres arranjaments de compositors clàssics com ara Mozart o Vivaldi, entre altres.

Orquestra infantil: Acerca de

L’Orquestra Infantil participa a nivell intern en les audicions trimestrals de l’Escola de Música l’Om realitzades a l’Aulari de la Música i les Arts de Picassent, així com a altres concerts que realitza anualment la Societat Musical l’Om com ara el tradicional concert de Santa Cecília o el concert anual de celebració de l’aniversari de la fundació de la Societat.

Orquestra infantil: Texto
IMG_5371.JPEG
Orquestra infantil: Imagen
bottom of page