top of page
_MG_1879.JPG

El Cor

El Cor de la Societat Musical l’Om es va fundar en setembre de 2006 amb el propòsit de crear una agrupació coral estable de veus mixtes. La seua primera actuació oficial va tindre lloc al concert de Santa Cecília 2007 al saló d’actes de la Parròquia de la Miraculosa de Picassent.
La seua primera directora fou Mª Teresa Albero Almiñana que va iniciar la tasca de dotar la Societat l’Om d’una agrupació coral estable de caràcter aficionat on la gent més gran de la Societat, inclús sense coneixements musicals previs, pogueren endinsar-se en el món de la música a través de cançons populars, nadalenques o polifonia religiosa. Més tard es va fer càrrec de l’agrupació Elena Martín García que va consolidar l’agrupació.
A partir de 2011, Esther Aguado Tronchoni es fa càrrec de l’agrupació, continuant la llavor de les seues predecessores i donant un nou impuls al cor tant a nivell de l’escola de música com a nivell d’agrupació coral estable.

Cor: Acerca de
Video Channel
Mirar ahora
Cor: Video Player

Trajectòria

Destaquen els concerts celebrats a la Parròquia de la Miraculosa o a l’ermita de la Mare de Déu de Vallivana de Picassent amb les interpretacions de fragments del Glòria de Vivaldi o l’Ave Verum Corpus de Mozart. A més va estrenar la “Pregària a Nostra Senyora de Vallivana” durant el 50è aniversari de la coronació de la Mare de Déu l’any 2007 i el novembre d’eixe mateix any va estrenar l’Himne de la Verge de la Medalla Miraculosa una vegada restaurada la seua Imatge.
A finals de 2015 es fa càrrec de la direcció del cor Carmina Sánchez Picazo, que continua la llavor de treballar amb una agrupació amateur de veus mixtes. Des de 2017 i fins l’actualitat el seu director és Rafa Cifre.

Contacto
_MG_1898.JPG
Cor: Acerca de

Durant aquests anys el cor s'encarrega de dur a terme concerts com el de "Picassent canta a Maria" o el concert en honor a la Verge de la Medalla Miraculosa.

L'any següent interpreta el Glòria de Vivaldi com a cor únic. 

Entre el seu repertori podem trobar música sacra, havaneres i tangos, música valenciana i tradicional.

Aquest últim any en el concert de Reis oferiren un repertori nadalenc africà.

Cor: Texto
bottom of page