top of page
_MG_1815.JPG

La Banda

La Banda de la Societat Musical l’Om de Picassent és una de les agrupacions de la Societat. El concert de presentació va ser a les festes de Santa Cecília de 2007 al saló d’actes de la Parròquia de la Miraculosa de Picassent.
Va nàixer amb l’objectiu d’ampliar el repertori musical de la nostra Societat amb obres composades per a instruments de vent i percussió i a més per tal que els educands d’aquest tipus d’instruments pogueren continuar el seu aprenentatge musical i cultural dins d’una agrupació de caràcter col·lectiu.

Banda: Acerca de
IMG_2246_edited.png

Trajectòria

En maig de 2012 va participar en una trobada amb la banda juvenil de l’Agrupació Musical Carrera Font de Sant Lluís de València i la banda juvenil d’Albalat de la Ribera amb motiu del 25è Aniversari de l’Agrupació Musical Carrera Font de Sant Lluís.

En setembre de 2012 va participar junt a l’Orfeó “Gregorio Gea” de Benimaclet (València) en un concert d’antologia de la sarsuela a benefici de la Junta Local de l’Associació Espanyola contra el Càncer de Picassent.

Banda: Acerca de

Al febrer de 2014 va participar en el Trasllat de Sant Antoni des de l’Ermita de la Vallivana de Picassent fins la plaça de l’Ajuntament junt amb l’Associació Cultural “El Fugidor” que va realitzar una passejada tradicional amb foc, amb motiu del X Aniversari de l’associació coetera.
El seu primer director fou Juan José Aguado Baena. Des de 2016 fins a 2018 se’n va fer càrrec el director montserratí Jose Salmerón Alemany. Des de 2018 està sota la direcció del picassentí Héctor Pérez Tarazona.

Banda: Texto
bottom of page